Bring a friend actie

Westmore 'Bring a friend' actie

Welkom bij de Westmore ‘Bring a friend actie! Met deze actie willen wij de mensen die bij ons in dienst zijn de mogelijkheid bieden om één van onze exclusieve cadeauartikelen te winnen. Hoe? Simpel! Je doet al mee door een vriend, vriendin, familielid of kennis bij ons aan te dragen voor een van onze vacatures op: https://westmore.nl/vacatures/.

Deelname is geheel gratis en vindt plaats wanneer je het actie formulier hebt ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens.

Vanaf dat moment kom je in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau. Klik hier voor de actievoorwaarden om te zien waar je aan moet voldoen om een van deze geweldige cadeaus van ons te ontvangen!

Onze 'Bring a friend' cadeaus!

Is de door jou voorgedragen vriend of vriendin een maand bij ons aan het werk? Dan hebben wij hebben een geweldige cadeauselectie voor je klaarstaan waar je uit kan kiezen!

Samsung 55 inch 4K Smart tv

Met deze Smart tv van Samsung met een schermdiagonaal van 140 (!) cm geniet jij straks van de helderheid van 4K Ultra HD. Het is de ideale tv om na jouw werkdag met één druk op de knop jouw favoriete Netflix serie, film of tv programma te kijken!

Apple Ipad

Met deze Apple Ipad heb je al het gemak van een computer op tabletformaat! Deze Ipad is ideaal om mee te nemen naar je werk óf om je favoriete films en series op te bekijken.

Nikon Spiegelreflexcamera

Met deze Nikon Spiegelreflexcamera kan jij met gemak de mooiste (vakantie)foto’s maken! Dit is het ideale fototoestel voor de beginnende hobbyist of een leuke uitbreiding voor de professional!

Sony Playstation 4

Het perfecte cadeau voor de fanatieke gamers onder ons. Met de krachtige PS4 Pro speel jij met gemak, thuis vanaf de bank, de nieuwste games in 4K én met verbeterde prestaties! Daarnaast kan je hem ook gebruiken voor het kijken van films en om op te internetten.

SONOS Move

Met de Sonos Move geniet je op iedere locatie van een ijzersterk geluid met een krachtige basweergave. Een must-have voor iedere moderne woonkamer!

BOSE QuietComfort 35 II Zwart

Geniet optimaal van je muziek met deze stijlvolle noise cancelling koptelefoon! Dankzij de geïntegreerde Google Assistent kan je hem zelfs met je stem bedienen. Speel je muziek af, verzend sms-berichten en krijg antwoord op vragen die je stelt via een spraakopdracht. Je hoeft alleen maar de actieknop ingedrukt te houden en begin met spreken. Ik zou het wel weten…

Meedoen aan deze actie?

Wil jij een van de bovenstaande cadeaus ontvangen? Dat komt goed uit! Deelnemen aan deze actie is namelijk heel simpel:

Ken jij iemand die opzoek óf wel eens toe is aan een nieuwe uitdaging in de techniek? Vul dan het onderstaande formulier in met jouw persoonlijke gegevens en die van je vriend, vriendin, kennis of familielid en motiveer waar je hem of haar voor aandraagt (bijvoorbeeld voor welke functie of wat voor relevante technische werkervaring hij/zij heeft).

That’s it! Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van deelname per mail.