Bring a friend actie

Westmore 'Bring a friend' actie

Welkom bij de ‘Westmore Bring a friend actie! Met deze actie willen wij de mensen die bij ons in dienst zijn óf de mensen die in ons kandidatenbestand staan geregistreerd de mogelijkheid geven om één van onze geweldige cadeauartikelen te winnen door een vriend/vriendin bij ons aan te dragen.

Deelname aan de deze actie is geheel gratis! Deelname vindt plaats wanneer je het actie formulier hebt ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens. Vanaf dat moment kom je in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau. Klik hier voor de actievoorwaarden om te zien waar je aan moet voldoen om een van deze geweldige cadeaus van ons te ontvangen!

Onze 'Bring a friend' cadeaus!

Is de door jou voorgedragen vriend of vriendin een maand bij ons aan het werk? Dan hebben wij hebben een geweldige cadeauselectie voor je klaarstaan waar je uit kan kiezen!

Philips 55 inch 4K Smart tv

Met deze Smart tv van Philips met een schermdiagonaal van 140 (!) cm geniet jij straks van de helderheid van 4K Ultra HD. Het is de ideale tv om na jouw werkdag met één druk op de knop jouw favoriete Netflix serie, film of tv programma te kijken!

Apple Ipad (2018)

Met deze Apple Ipad heb je al het gemak van een computer op tabletformaat! Deze Ipad, met een geheugen van 128 GB, is ideaal om mee te nemen naar je werk óf om je favoriete films en series op te bekijken.

Nikon Spiegelreflexcamera

Met deze Nikon Spiegelreflexcamera kan jij met gemak de mooiste (vakantie)foto’s maken! Dit is het ideale fototoestel voor de beginnende hobbyist of een leuke uitbreiding voor de professional!

Sony Playstation 4 Pro

Het perfecte cadeau voor de fanatieke gamers onder ons. Met de krachtige PS4 Pro speel jij met gemak, thuis vanaf de bank, de nieuwste games in 4K én met verbeterde prestaties! Daarnaast kan je hem ook gebruiken voor het kijken van films en om op te internetten.

Xbox One X

Naast de PS4 Pro bieden we natuurlijk ook de Xbox One X aan. Ook deze gaming console kan met gemak 4K games aan, maar kan net zo goed gebruikt worden voor het kijken van Blu-Ray films in Ultra HD!

Weber Master Touch Premium (Seasonal Promotion)

Onze seizoenspecial! Wordt een échte grill-meister met deze Weber barbecue. Met een grilloppervlak voor 12 personen barbecue je met gemak voor je vrienden en familie. Je mag natuurlijk ook altijd het Westmore team uitnodigen om hem uit te testen..

Meedoen aan deze actie?

Wil jij één van de bovenstaande cadeaus ontvangen? Dat komt goed uit! Deelnemen aan deze actie is namelijk heel simpel:

  • Vul het onderstaande formulier in met jouw persoonlijke gegevens én die van je vriend of vriendin
  • Voeg een motivatie toe waar je hem of haar voor aandraagt (bijvoorbeeld voor welke functie of wat voor relevante werkervaring hij/zij heeft)

That’s it! Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van deelname per mail.