Bring a friend actie

Westmore 'Bring a friend' actie

Welkom op de Westmore ‘Bring a friend actiepagina! Op deze pagina kun jij mensen aan ons voorstellen om onze actieproducten te winnen. Hoe het werkt?
Volg simpelweg de volgende stappen:

  1. Meld een vriend, vriendin, kennis of familielid bij ons aan voor één van onze vacatures door het formulier onderaan de pagina in te vullen.

  2. Motiveer in de toelichting waarom je deze persoon voorstelt en voor welke vacature (Bijvoorbeeld als Monteur vanwege zijn of haar ervaring).

  3. Selecteer jouw cadeau in het inschrijfformulier.

  4. Klik op ‘Verzenden’.

That’s it! Is de door jou voorgestelde persoon een maand bij ons in dienst? Dan mag je jouw gekozen cadeau in ontvangst komen nemen.
Klik hier voor de actievoorwaarden, zodat je weet waar je aan moet voldoen om een van deze actieproducten van ons te ontvangen!
Deelname is gratis en vindt plaats wanneer je het actieformulier onderaan de pagina volledig hebt ingevuld en verstuurd.

Prefer English? Click here to read the English version.

Onze vernieuwde 'Bring a friend' cadeau selectie in 2021:

Westmore Bring a friend TV

UHD 4K Smart TV t.w.v. €500,-

Bekijk met deze 4K Smart tv (Afbeelding: Samsung) jouw films, series of favoriete programma’s in haarscherpe kwaliteit voor de beste kijk-ervaring bij jou thuis op de bank!

Westmore Bring a friend gaming consoles

Gaming Console (Keuze: PS4/PS5, Xbox One, Nintendo Switch)

Ben je wel in voor een potje gamen na een werkdag? Kies dan voor een van deze Gaming Consoles en speel jouw favoriete games in de beste kwaliteit samen met je vrienden, collega’s of gewoon lekker alleen!
De in ontvangst name van de PS5 is mogelijk zodra deze wederom op voorraad is.

Westmore bring a friend Sonos

SONOS Move t.w.v. €399,-

Luister met de SONOS Move naar je favoriete muziek met ijzersterke geluidskwaliteit! Met de Move kun je zowel draadloos via bluetooth als via Wifi muziek streamen, dus neem je ‘m met gemak mee naar het park of naar het strand.

Westmore Bring a friend tablet

Tablet (Keuze: Ipad of Galaxy Tab)

De tablet is tegenwoordig bijna onmisbaar in ieder huishouden. Gebruik hem voor je werk, koppel hem aan je audio installatie of kijk met gemak naar je favoriete films en series op een kraakhelder scherm!

Westmore smart watch

Smart Watch (Keuze: Samsung of Apple)

Hou je van de nieuwste gadgets en draag je graag horloges? Ga dan voor de stijlvolle Samsung of de sportieve Apple Smart Watch! Naast het lezen van de tijd ontvang en beantwoord je gemakkelijk berichten en telefoontjes via spraakbediening.

Westmore Bring a friend

Gereedschapset (Keuze: DeWalt, Makita, Bosch Blue)

Wil je als klusser graag je gereedschap collectie uitbreiden? Dan bieden we je ook de mogelijkheid om te kiezen uit een Gereedschapsset naar keuze van de top-merken DeWalt, Makita of Bosch Blue.

Vul het volgende inschrijfformulier in:

Heb je al eerder deelgenomen aan de actie? Geen probleem! Deelname is namelijk onbeperkt.