Leidinggevend monteur machinebouw – Horst

Direct contact?

Rob Horneman

Direct contact?

Rob Horneman

Introductie

Ben jij een ervaren monteur machinebouw en heb je de ambitie om je verder te ontwikkelen tot leidinggevend monteur? Wil je werken bij een organisatie die wereldwijd bekend staat als de marktleider in machines voor de champignon teelt? Lees dan snel verder!

Organisatie

Vind je het een lastige opgave om er achter te komen welke van alle technische vacatures die je tot nu toe gelezen hebt het beste bij je past? Bij Westmore begrijpen we je volledig en helpen daarom graag om de technische baan te vinden die aansluit bij jouw wensen. Om dit voor elkaar te krijgen leren we je graag eerst beter kennen. Zo weet je ten eerste wat je van ons kunt verwachten en dan weten wij meteen waar je naar op zoek bent. Heb je interesse in een van de vacatures? Dan nemen we deze graag met je door, samen met soortgelijke baankansen die passen bij wat jij wil. Altijd fijn om opties te hebben natuurlijk! Samen vinden we de baan die het beste bij jou past!

Functie

Ontdek een dynamische en leidende rol binnen dit team als halmonteur, waar je de kans krijgt om een compact en toegewijd team van 2 à 4 specialisten aan te voeren. Jouw rol breidt zich verder uit met de verantwoordelijkheid voor het zelfstandig voorbewerken en assembleren van een breed scala aan machines – van vul- en leegmachines tot aan complexe transportbanden en material handling systemen, geïnspireerd door de robuuste wereld van de grove machinebouw.

Jouw expertise in technische mechanica wordt optimaal benut in het hart van de machinebouw. Een achtergrond in hydrauliek is zeer gewaardeerd, en mocht je daarnaast ervaring of kennis hebben in elektro/besturingstechniek, dan is dat absoluut een plus. In deze rol zul je je niet alleen richten op montage, maar ook op bank-, constructie- en laswerkzaamheden met behulp van MIG/MAG-technieken, essentieel voor het op maat maken en perfectioneren van de machines. Als kers op de taart speel je een cruciale rol in het afstellen en testen van de machines, zodat deze perfect functioneren bij oplevering.

Sluit je aan bij dit team en breng je technische vaardigheden naar een hoger niveau, terwijl je werkt aan baanbrekende projecten en innovatieve oplossingen in de machinebouw.

Functie-eisen

 • Ten minste een MBO niveau 3 diploma in werktuigbouwkunde, constructiebankwerken (mechanisch), of een vergelijkbare richting.
 • Beschik je over kennis en ervaring in hydrauliek en elektro (besturingstechniek/mechatronica)? Dan is dat zeker een pluspunt, maar geen noodzaak. Je krijgt de mogelijkheid om via diverse interne en externe cursussen en trainingen uit te groeien tot een allround monteur.
 • Ervaring met het bouwen van complete machines komt in deze rol goed van pas. 
 • Een essentiële vereiste is jouw ruime ervaring met lassen, onderbouwd door een MIG/MAG lasdiploma (minimaal niveau 2).
 • Je beheersing van de Engelse taal is cruciaal, terwijl kennis van de Nederlandse taal een sterke pre is.

Aanbod

 • Een vast, marktconform salaris gebaseerd op jouw kennis en ervaring tussen de € 2.800 en de € 3.600 bruto per maand.
 • Pensioen Plusregeling vanaf je eerste werkdag.
 • Reiskostenvergoeding woon werkverkeer
 • 8% vakantietoeslag.
 • 25 vakantiedagen.
 • 13 ATV dagen (of toeslag)
 • Functie is dagdienst op Fulltime basis.
 • Doorgroei mogelijkheden en uitzicht op een vaste baan.

Inlichtingen

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor al je vragen en suggesties.

Reistijd:

Bereken...

Relevante vacatures

Geen relevante vacatures gevonden.
Scroll naar boven