EEN BAAN ALS CRASHTEST MONTEUR?
DIT IS JOUW KANS:

Crashtestmonteur worden? Dit kan je verwachten:

CRASHTESTEN UITVOEREN
met de nieuwste modellen van onder andere Mercedes, Audi en andere personenauto’s tot aan vrachtwagens toe? Het lijkt bijna een jongensdroom… Jij staat bij Tass International aan de basis van verkeersveiligheid, bescherming in en rondom voertuigen door verschillende crash testen uit te voeren. Want hoe reageren bijvoorbeeld de geautomatiseerde remsystemen en veiligheidsdetectoren en sensoren op een crash? Dat zijn precies de vraagstukken waar jij je mee bezighoudt!

Naast dat het gaaf is om auto’s te torpederen tegen fysieke obstakels krijg je bijvoorbeeld ook de kans om op circuits in Spanje, Duitsland en Scandinavië banden testen uit te voeren.
Dus, al met al zeker géén standaard baan als Monteur en helemaal perfect voor diegene die graag in de Automotive aan de slag wil! Wil jij bijdrage aan de verkeersveiligheid en lijkt het je gaaf om met de nieuwste prototype auto’s in aanraking te komen? Bekijk dan direct de vacature onderaan deze pagina:

“Werk doen waar nog nóóit iemand van gehoord heeft en de kans krijgen om mee te gaan naar het buitenland, dat maakt mijn baan zo leuk bij Tass!”

– Robin van Osch, Crashtest Monteur –

Ook Crashtestmonteur worden?
Bekijk direct de vacature en solliciteer meteen:

Toon Filter