Over Westmore

Over Westmore

Onze missie

Westmore geeft vorm en inhoud aan de loopbaan van technisch specialisten, stafmedewerkers en managers in de technische maakindustrie. Wij stellen de wensen, ambities en ontwikkeling van mensen centraal en weten hen daardoor aan ons te binden. Deze bewuste keuze voor het investeren in talentvolle mensen, maakt Westmore de ideale partner voor veeleisende opdrachtgevers in de hightech maakindustrie die steeds op zoek zijn naar goede en gekwalificeerde professionals. Zo voegen wij waarde toe aan mensen en organisaties.

Onze kernwaarden

Westmore is een professionele organisatie waar de mensen het verschil maken. Onze kracht wordt door zowel het individu als de verschillende teams bepaald. De volgende kernwaarden kenmerken de mentaliteit en cultuur van onze organisatie.

Onze ambitie

Westmore heeft de ambitie om binnen enkele jaren uit te groeien tot één van de meest toonaangevende en succesvolle specialisten in de hightech maakindustrie.

Onze werknemers

Al meer dan 25 jaar bemiddel ik technische professionals in de hightech maakindustrie in de Brainport regio. Ik help professionals met het vinden van de juiste volgende baan zodat zij weer met energie en plezier naar hun werk gaan.

Terugkijkend op mijn loopbaan is met name mijn drive, passie en doorzettingsvermogen doorslaggevend geweest voor wat ik nu heb bereikt. Het uitrollen van mijn loopbaan is met vallen en opstaan gegaan en dankzij mensen in mijn omgeving heb ik toch de juiste keuzes kunnen maken.

Na mijn scholingsperiode ben ik begonnen in de mediawereld; eerst als grafisch ontwerper, DTP-er en werktekenaar. Later ben ik overgestapt naar een dochteronderneming van de Telegraaf Media Groep als binnendienst medewerker special sales. Ik heb me daar opgewerkt tot productontwikkelaar en Google-specialist. Na een loopbaan van 10 jaar ben ik tot de conclusie gekomen dat werken in de media mij toch niet genoeg voldoening bracht.

“Eerlijk en transparant”

Betrokken zijn bij zowel de klant als medewerker is een belangrijk uitgangspunt. Door goed te luisteren streef ik er naar om de ambities van onze kandidaten te vervullen welke nagenoeg perfect aansluit bij de vraag van de klant.

Met meer dan 10 jaar kennis op het gebied van las en plaatwerk gecombineerd met mijn eigen kennis van elektronica kan ik goed advies geven welke baan past bij jouw wensen, kennis en kunde.

Graag kom ik met je in gesprek om je te helpen bij het vinden van de baan die echt bij jou past.

Ik ben een van de oprichters van Westmore en heb een passie voor techniek. De high-tech industrie in de regio vind ik fantastisch en ik ben trots dat we daar als Westmore aan kunnen bijdragen. Ik heb zelf een werktuigbouwkundige achtergrond en hou me binnen Westmore bezig met HBO en WO functies en de interne organisatie.

Wil je weten wat Westmore voor jou kan betekenen, dan kom ik graag in contact met je.

Na sinds 1999 werkzaam te zijn geweest in hoofdzakelijk de technische uitzendbranche ben ik in april 2018 het team komen versterken binnen Westmore.
Na een korte uitstap van 4 jaar waarin ik personeel bemiddeld heb in de productie en logistiek heb ik mijn ideale plek weer gevonden in de bemiddeling van technisch personeel binnen Westmore.

Ik ben mede oprichter van Westmore en heb meer dan 15 jaar ervaring in de bemiddelingsbranche. Ik help technische professionals, stafmedewerkers en managers met het vinden van hun volgende ideale baan in de hightech maakindustrie.

Wilt u meer weten?

Westmore werkt alleen met gedreven en ondernemende mensen, die kwaliteit willen leveren en continu hun grenzen willen verleggen. Ondernemerschap gaat over beter willen zijn dan al je concurrenten. Beter zijn kan alleen door slim en hard te werken. Meer vragen stellen, beter luisteren, beter presteren.

Wij hebben de drive om de verwachtingen van onze professionals en opdrachtgevers te blijven overtreffen door creatief te zijn, meningen en ideeën te uiten en onze kennis te delen. Op deze manier lukt het ons altijd weer om onze kandidaten en opdrachtgevers de juiste ondersteuning te geven. Die herkenbare gedrevenheid leidt tot loyaliteit en positieve energie.

Westmore is recht door zee. Eerlijk en oprecht in onze aanpak. Betrokken en mensgericht, met oog voor de mens achter het cv. Maar we communiceren ook duidelijk en helder met onze professionals, opdrachtgevers en collega’s. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Westmore stimuleert medewerkers initiatief te nemen, creativiteit te tonen en meningen te uiten. Er heerst een open cultuur waar succes en kennis samen worden gedeeld. Waar medewerkers weten waar we voor staan. Waarbij het werk voldoening geeft en waardering oogst. Waar wij ervoor zorgen, dat onze opdrachtgevers meer dan tevreden zijn. Wij willen excelleren in onze vakgebieden. Zo hebben wij een cultuur waar iedereen trots op is.