Over Westmore

Over Westmore

Wij zijn Westmore

Westmore geeft vorm en inhoud aan de loopbaan van technisch specialisten, stafmedewerkers en managers in de technische maakindustrie.
Wij luisteren eerst naar de wensen en ambities van kandidaten om vervolgens naar passende bedrijven binnen de technische markt te kijken waar zij hun ontwikkeling voort kunnen zetten. Met deze werkwijze zijn wij in staat om de juiste match te vinden tussen gekwalificeerde techneuten en de beste technische bedrijven in en om de Brainport regio. Zo voegen wij waarde toe aan mensen en organisaties.

Onze kernwaarden

Westmore is een professionele organisatie waar de mensen het verschil maken. Onze kracht wordt door zowel het individu als de verschillende teams bepaald.

Onze ambitie

Westmore heeft de ambitie om binnen enkele jaren uit te groeien tot één van de meest toonaangevende en succesvolle specialisten in de hightech maakindustrie.

Team Westmore

Partners

Westmore Rob Horneman

Accountmanagers

Westmore Bozena van Ham
Westmore Bastiaan Snelders

Vestigingsmanager Tilburg
Tel: 0407984252
E-mail: d.huijberts@westmore.nl

Westmore Debby Huijberts

Commercieel Intercedent
Tel: 0854011744
E-mail: m.verhees@westmore.nl

Merel Verhees pasfoto Westmore

Recruitment

Edwin Westmore
Westmore Bram Smits

Marketing

Jim Westmore

Administratie

Westmore Mandy Jarec foto

Weten wat Westmore voor u of uw bedrijf kan betekenen?

Westmore werkt alleen met gedreven en ondernemende mensen, die kwaliteit willen leveren en continu hun grenzen willen verleggen. Ondernemerschap gaat over beter willen zijn dan al je concurrenten. Beter zijn kan alleen door slim en hard te werken. Meer vragen stellen, beter luisteren, beter presteren.

Wij hebben de drive om de verwachtingen van onze professionals en opdrachtgevers te blijven overtreffen door creatief te zijn, meningen en ideeën te uiten en onze kennis te delen. Op deze manier lukt het ons altijd weer om onze kandidaten en opdrachtgevers de juiste ondersteuning te geven. Die herkenbare gedrevenheid leidt tot loyaliteit en positieve energie.

Westmore is recht door zee. Eerlijk en oprecht in onze aanpak. Betrokken en mensgericht, met oog voor de mens achter het cv. Maar we communiceren ook duidelijk en helder met onze professionals, opdrachtgevers en collega’s. We doen wat we zeggen en we zeggen wat we doen.

Westmore stimuleert medewerkers initiatief te nemen, creativiteit te tonen en meningen te uiten. Er heerst een open cultuur waar succes en kennis samen worden gedeeld. Waar medewerkers weten waar we voor staan. Waarbij het werk voldoening geeft en waardering oogst. Waar wij ervoor zorgen, dat onze opdrachtgevers meer dan tevreden zijn. Wij willen excelleren in onze vakgebieden. Zo hebben wij een cultuur waar iedereen trots op is.