Service Technicus Kalibratie – Noord-Brabant / Midden Nederland

Direct contact?

Anwar Doppert

Direct contact?

Anwar Doppert

Introductie

Ben jij al bekend met kalibratie? Of nog niet bekend met kalibreren, geen probleem we leren jou alle kneepjes van het vak.

Organisatie

Niks zo vervelend om op Jobboards honderden vacatures door te moeten spitten om die éne te vinden die bij jou past. Om het je vervolgens nog wat lastiger te maken, geven veel bedrijven je een halve omschrijving van de functie en onduidelijke arbeidsvoorwaarden, waar je niet bepaald warm voor loopt.

Wij voelen met je mee en bieden je hier graag een (ja, gratis) oplossing voor!
Want ons team kent deze technische maakbedrijven van binnen én buiten. Dan hebben we het over de grootste multinationals, maar ook de kleine familiebedrijven. Ons doel is om in een persoonlijk gesprek te bespreken waar jouw interesses liggen, om daar de beste baan en werkgever bij te vinden in de techniek.

Zo maak jij de juiste keuze en hoef je niet die eindeloze lijst met vacatures door te nemen! Simpel, niet? Past deze vacature als Service technicus kalibratie in Boxtel bij jou?
Solliciteer dan vóór 28-02-2024 om je interesse door te geven. Wil je dat wij op basis van jouw wensen een gratis zoekopdracht uitvoeren? Klik dan hier voor meer info.

Functie

Je bent met een team van maximaal 2 à 3 specialisten verantwoordelijk voor het uitvoeren van kalibraties bij opdrachtgevers. Kalibraties worden uitgevoerd in één van de mobiele kalibratie laboratoria welke je rapporteert aan de opdrachtgever.
Als kalibratietechnicus heb je dus veel contact met opdrachtgever en ben je daardoor ook verantwoordelijk voor het geven van een duidelijk kalibratierapporten. Kalibraties kunnen tijdens productie-stops worden uitgevoerd.

Er worden zowel metingen in het proces als metingen van losse apparatuur gedaan. Het hele proces van kalibratie wordt verricht op de locatie van de klant. Je bent dus ook het visitekaartje voor het bedrijf!

Er wordt een brede range gekalibreerd in elke grootheid, waaronder bijvoorbeeld temperatuur, relatieve vochtigheid, druk, geometrie en weegwerktuigen zoals cleanrooms, operatiekamers, airco units, maar ook gereedschappen zoals momentsleutels.

Functie-eisen

Voor het werk van kalibratietechnicus ben je elektrotechnisch onderlegd en specifiek in meet- en regeltechniek. Wij zijn dus op zoek naar een kandidaat met:

 • Je wilt jezelf ontwikkelen en wilt leren.
 • Je bent technisch creatief in het vinden van oplossingen.

Je bent werkzaam op klantlocaties binnen zuid en midden Nederland. In 70 % van de gevallen werk je normale uren, maar het kan uiteraard ook voorkomen dat je 1 à 2 weken overnacht in een pension of hotel. Als zogezegd servicemonteur beschik je ook over andere kenmerken namelijk:

 • Je hebt “service” ervaring én jij vindt het niet erg dat jouw ‘bureau’ elke dag ergens anders staat
 • Je bent vaardig in de Nederlandse taal in woord en geschrift
 • De klant staat bij jouw altijd voorop
 • Je hebt een representatief voorkomen
 • Het werken met mensen zowel binnen je team als met de opdrachtgever geeft je energie

Aanbod

Naast een uitdagende baan, leuke collega’s, een familiair bedrijf en tevens een zeer solide werkgever bieden we ook:

 • Persoonlijke opleiding en cursusmogelijkheden
 • Een salaris afhankelijk van leeftijd en kennis tussen de €2.750 en €3.500 bruto per maand.
 • Een pensioen plusregeling vanaf je eerste werkdag
 • 38 vakantiedagen
 • 8% vakantietoeslag

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor al je vragen en suggesties.

Reistijd:

Bereken...

Relevante vacatures

Geen relevante vacatures gevonden.
Scroll naar boven