Andy van der Horst

Als commercieel intercedent help ik techneuten met het vinden van de perfecte baan én ondersteun ik technische bedrijven met het complete werving- en selectieproces.  
Ik vind het erg belangrijk om de kandidaat en opdrachtgever goed te leren kennen. Zo kan ik de perfecte match zoeken!   

Ik ben opgegroeid in de techniek. Mijn ouders hebben consultancy bedrijven, dus dit werd met de paplepel ingegoten. Het was voor mij dan ook een logische keuze om ICT te gaan studeren.
Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat menselijk contact en het relatiebeheer mij meer trok dan de IT an sich. Ik heb dan ook mijn studie afgerond als technisch accountmanager.

Voor mijn baan bij Westmore was ik werkzaam als vastgoedmanager in Tilburg. Het mooie van mijn vak was dat ik écht het verschil voor iemand kon maken. Zonder kamer in of rondom Tilburg kunnen studenten namelijk niet aan hun studie beginnen. Het verschil wat ik daarin kon maken vond ik erg fijn. Het stukje wat ik hierin wel erg miste was de lange relatie die ik graag met een klant/kandidaat aanga. Heel toevallig kwam ik Anwar (collega) tegen op een feestje van een familielid. Hij vertelde me over Westmore en haar normen en waarden. Ik was direct enthousiast en een week later ben ik dan ook koffie gaan drinken op het prachtige kantoor in Eindhoven.

Ik ben onderdeel van team Tilburg, wat een aanzienlijke uitbreiding betekent voor Westmore. Ik vind het supertof dat ik de kans krijg om hieraan bij te dragen. Ons doel is dan ook om binnenkort ook daar een filiaal te openen.

In mijn vrije tijd houd ik me graag bezig met Blockchain technologie en online marketing.
Ik heb een eigen Web3.0 project genaamd ‘Skyhighland’. Dit is een Metaverse Funfair waar je minigames kunt spelen en mensen kunt ontmoeten. Daarnaast ben ik een echte sport liefhebber en padel ik graag met vrienden.

Ben jij op zoek naar een nieuwe fase in je technische carrière en wil je graag meer weten over de mogelijkheden die de technische markt in Tilburg biedt? Als ervaren adviseur help ik je graag bij het verkennen van je behoeften/wensen én het vinden van een baan die beter aansluit bij jouw doelen. Ik hoor graag wat ik voor jou kan betekenen en waar ik jou gelukkig mee kan maken. Dat is namelijk de reden waarom ik voor deze baan heb gekozen. En jij, waarom kies jij voor jouw volgende baan?

“Om ergens te komen moet je eerst besluiten niet te blijven waar je nu bent”
— Omdenken