Anwar Doppert

Anwar Doppert Westmore

Ik ben commercieel intercedent, dat houd in dat ik 360 graden rol heb, dus ik doe beide. Ik doe een stukje recruitment en ik doe het klanten account. Waarin ik meer neig naar klantencontact, dus echt richting het accountmanagement. Nu doe ik eigenlijk beide. Dat is de intake en het recruitment van de kandidaat, het samen bekijken wat de opties zijn, zorgen dat de kandidaat op intake komt en het ondersteunen hierbij. Maar ook natuurlijk het vervolg traject: kijken of alles goed gaat met de kandidaat en telkens in fases te kijken of we ergens tegen aan lopen en we dingen kunnen verbeteren. In heel dat traject ondersteun ik. Het is dus zeker ook een allround functie.

Voetbal, daar mag je mij dag en nacht voor wakker maken. Nu voornamelijk voetbal kijken, maar vroeger ook zelf veel gevoetbald op hoog niveau. Logisch dat ik sport en fitness dan ook leuk vind. Mijn gezin blijft toch een van mijn grootste hobbies!

Voor deze baan bij Westmore heb ik als Accountmanager gewerkt in de hospitality. Daar werkte ik voor een bedrijf waar wij in combinatie met sterrenchefs, ontwerpers/designers servies ontwierpen. Dat verkocht ik bij de key accounts die in mijn portfolio zaten maar ook aan nieuwe klanten. Daarnaast ben ik ook ondernemer geweest, het bedrijf heette: “Ice Rollas.” Dat was een leuke tijd waarmee we op veel festivals en evenementen stonden om exclusief ijs te verkopen. Sinds februari 2022 ben ik werkzaam bij Westmore waar ik ontzettend veel leer. Elke dag is hier anders en het is heel erg dynamisch. Je bent continu aan het schakelen en je bent steeds met verschillende betrokkenen bezig. Dat maakt het voor mij zo leuk!

Mijn doel is om een filiaal te kunnen openen in Tilburg, samen met Debby. We zijn hiervoor echt bezig om zo snel mogelijk te groeien. Mijn toegevoegde waarde daarin is dat ik het leuk vind om mensen verder te helpen in hun carrière. Ik wil met de kandidaten kijken wat hun volgende stap kan zijn, wat zij leuk vinden om te doen, wat ze verder helpt en wat ze nodig hebben om zich te ontwikkelen. Onze bedrijven goed te hulp staan en samen successen behalen is waar ik mijn energie uit haal.

Waar ik jou als techneut of technisch maakbedrijf uitstekend kan helpen is door eerst goed naar jouw verhaal te luisteren. Waar liggen je uitdagingen, je behoeftes en je wensen en op basis hiervan bepalen we samen wat de juiste oplossing is. Voor een nieuwe technische baan óf medewerker in regio Tilburg / West-Brabant, ik sta voor je klaar!