Edwin Geurts

Commercieel Intercedent

In mijn functie werf ik mensen en zoek ik naar vacatures. Ik ga in eerste instantie met mensen telefonisch in gesprek om te kijken naar wat ze precies zoeken en om uit te leggen wat wij als team voor hun kunnen betekenen. Als dit aanspreekt nodig ik mensen uit voor een persoonlijk gesprek en ga ik op zoek naar datgene waar iemand enthousiast van wordt. Dat kan op basis zijn van hobby’s, werkervaringen of andere zaken. Meestal zie je in het gesprek wel aan de reactie van mensen waar iemand naar opzoek is.

Over mijzelf:

Zacht uitgedrukt hou ik heel erg van sporten. Zo laat ik mij graag afmatten door mijn personal trainer en doe ik daarnaast aan Krav Maga, dat is een Israëlische verdedigingsport. Hiervoor ben ik lasser geweest in de technische branche, waardoor ik op technisch vlak uitstekend mee kan praten met de mensen die bij ons op een kennismakingsgesprek komen.

Sinds begin 2020 werk ik bij Westmore. Hoe ik hier gestart ben is eigenlijk wel een grappig verhaal. Op de website van Westmore zag ik namelijk een aantal interessante vacatures in techniek en dat de koffie áltijd klaar zou staan. Zonder te solliciteren ben ik toen naar binnen gelopen voor een open gesprek, natuurlijk met een kop koffie, om te kijken of er een functie was waar ik geschikt voor zou zijn. Tijdens het gesprek is gekeken naar mijn ervaring en wensen en op basis van dit gesprek is mij gevraagd of de functie binnen Westmore misschien een optie voor mij zou zijn. Iets heel anders als wat ik van tevoren bedacht had, maar achteraf gezien is dit een heel goed idee geweest!

Ik haal plezier uit mijn werk als ik iemand help een baan bij een bedrijf te vinden waar diegene écht op z’n plek zit. Vooral als je erna een gesprek hebt met iemand en diegene dan ook echt aangeeft blij te zijn met zijn of haar functie en daar dankbaar voor is. Dat geeft mij energie om meer techneuten, wellicht zoals jijzelf, te helpen om een stap vooruit te maken!

Waar kan ik je bij helpen?

Als jij als startend of ervaren technisch vakspecialist een éérlijk gesprek of evaluatie wilt op basis van je wensen, kan ik je precies vertellen of dit haalbaar is en waar dit zou kunnen.
Dat kan bijvoorbeeld arbeidsvoorwaardelijk of doorgroeimogelijkheden zijn, net waar jij naar op zoek bent!

Scroll naar boven