Franklin van den Brand

Franklin van den Brand Westmore

Ik ben eindverantwoordelijk als het gaat om alle operationele zaken. Kortgezegd coach ik dagelijks het Westmore team om beter te worden in hun vak, bewaak ik onze missie en visie, stuur ik op de resultaten binnen Westmore en onderhoud ik graag ons netwerk van klanten, scholen en instanties. 

Ik hou ervan om te fietsen in de natuur mét mijn vrouw Sylvia, maar mijn grootste passie is toch wel de techniek en deze passie deel ik weer met onze zoons die ook beide in de techniek werken.

Van oorsprong ben ik lasser plaatwerker en heb ik ruim 20 jaar in dit vakgebied gewerkt, wat voor een groot deel ook mijn passie verklaart.
Ruim 15 jaar geleden ben ik, per toeval, in de arbeidsbemiddeling beland en daar heb ik nooit spijt van gehad, want nu kan ik mijn technische kennis gebruiken om klanten én kandidaten goed en concreet advies te geven.

In 2015 ben ik met mijn compagnon Rob Horneman gestart met Westmore. Mijn doel is om zoveel mogelijk techneuten aan een volgende stap te helpen, maar deze ambitie heb ik ook in aangepaste vorm naar ons team: Ik wil ze graag helpen om het beste in hun vakgebied te worden! 

Door mijn kennis in de techniek én mijn jarenlange ervaring in de technische arbeidsbemiddeling kan ik een gedegen advies geven aan zowel kandidaten als mede bedrijven. Wil jij advies over welke volgende baan de beste voor je is óf over hoe je het beste uit je wervingsstrategie kan halen? Plan dan meteen een afspraak met me in.