Jim Bothof Westmore

Jim Bothof

Er voor zorgen dat de juiste mensen, of je nou werkgever of werknemer bent, met onze specialisten in contact komen. Waarom? Om een passende oplossing te vinden voor jouw uitdaging: het vinden van de juiste technische baan óf de juiste vakspecialist om je team mee te versterken!

Groot liefhebber van sport: of het nu tennis, voetbal, padel, boksen of wintersport is, ik ben 100% van de partij! Daarnaast ontzettend leergierig, met als doel om ons mooie gezinnetje (vriendin, dochtertje en teckel) te kunnen voorzien van een stabiele en comfortabele leefomgeving.

Na mijn opleiding International Business & Management in Breda afgerond te hebben ben ik begin 2019 bij Westmore gestart om de marketing op te zetten.
Waar ik nu ontzettend veel energie uit haal is wanneer een techneut of technisch maakbedrijf met ons in contact komt via één van onze marketing kanalen en dat hij of zij vervolgens met succes geholpen wordt door ons team!

Maar: we zijn als team nóóit uitgeleerd. Dus iedere dag weer wat nieuws opsteken en met kleine stappen verbeteren zorgen voor mooie persoonlijke & bedrijfsresultaten!

Heb je als bedrijf meerdere vakspecialisten op jaarbasis nodig en wil je liever de focus houden op je core business in plaats van personeelswerving? Kom dan met mij in gesprek als je advies wilt over hoe je meer instroom aan goede kandidaten kunt genereren!