Manou Verspaandonk

Als administratief medewerker houd ik me bezig met het organiseren en beheren van dagelijkse administratieve taken van Westmore, waardoor er efficiënter en effectiever gewerkt kan worden. Ook zorg ik voor de administratieve afhandeling van arbeidsovereenkomsten en gewerkte uren van de kandidaten.

Ik ben Manou Verspaandonk, een energieke en positieve dame uit Eindhoven. Ook studeer ik ‘Ondernemerschap en Retail Management’ aan de Fontys Hogeschool, een studie waar ik het enorm naar m’n zin heb en ook goed op mijn plek zit.

Daarnaast vind ik het erg leuk om bezig te zijn met kickboksen, en vind ik paardrijden ook erg leuk. Ook haal ik veel energie uit samen met mijn vrienden zijn, dit kan een lekker terrasje zijn of een goed festival.

Verder hou ik super veel van reizen, en maak ik graag leuke reizen naar, voornamelijk, de zon. Ik vind het erg leuk om de wereld te zien.

Voor mijn baan bij Westmore ben ik ongeveer 2 jaar werkzaam geweest bij Neways Advanced Applications, waarbij ik als uitzendkracht werkte vanuit Westmore, uiteraard. Dit begon als een full time vakantiebaan en zo doorgestroomd naar een studentenpool. Dit was voor mij erg handig, zodat ik kon werken en studeren tegelijkertijd. Met dit werk kwam ik voor het eerst in aanraking met de techniek, en heb ik hier veel van geleerd. Deze kennis is erg fijn om te hebben voor mijn huidige baan als administratief medewerker bij Westmore.

In mijn eerste studiejaar werd ik op pad gestuurd om een snuffelstage te lopen, om vervolgens een geschikt bedrijf te vinden voor de uitgebreide consultancystage. Bij de snuffelstage was ik al erg onder de indruk van het bedrijf en vooral een fijne sfeer om in te werken, dit was voor mij doorslaggevend. Daardoor koos ik ervoor om mijn consultancystage ook bij Wesmore te doen. Daardoor uiteindelijk ook met veel plezier in dienst gegaan als part time medewerker.

Mij kan je benaderen voor praktische zaken over jouw arbeidsovereenkomst, salaris en uren! Ook heb ik erg nauw contact met onze payroll partner, waardoor je als opdrachtgever ook bij mij terecht kan voor zaken over facturatie en debiteuren. Op dit moment ben ik van maandag t/m vrijdag beschikbaar!