Merel Verhees

Merel Verhees Westmore

Door onze dagelijkse werkzaamheden, systemen, tools en de markt goed te doorgronden kan ik mijn collega`s helpen bij het uitvoeren van hun taken. Ik train en coach mijn collega`s op efficiënt, doelbewust werken door gebruik van gestructureerde processen en onze specialistische systemen. Waar nodig, motiveer ik, zodat we samen succesvol kunnen zijn. De perfecte match tussen kandidaat en klant staat bovenaan! 

Als werkende moeder van drie dochters ben ik altijd druk in de weer. Mijn man, dochters en onze hond Beer krijgen als eerst mijn aandacht. Daarnaast hou ik van wandelen, trailrunning, lezen, films & series kijken en gezonde voeding vind ik enorm interessant. Ook rommel ik graag lekker in en om het huis. Ik vind het heerlijk om creatief bezig zijn met van alles en nog wat!

Op 1 april (geen grapje) 2021 heb ik na 8 jaar bij een technisch bedrijf gewerkt te hebben de sprong gewaagd om iets totaal anders te gaan doen. Ik kwam “Westmore” per ongeluk tegen en heb toen (zonder relevante ervaring) mezelf in het diepe gegooid als Commercieel Intercedent, waarbij ik onze technische kandidaten bij onze technische klanten matchen. In die rollercoaster heb ik in hele korte tijd alles geleerd wat er maar op mijn pad kwam. Met als gevolg dat ik binnen het jaar mijn huidige functie aangeboden heb gekregen. Waarbij ik mijn eigenschap om andere te helpen en te coachen enorm mag inzetten.

Door als een spons alle informatie in me op te nemen heb ik bereikt waar ik nu sta. Dit probeer ik ook bij andere te prikkelen. Succes ligt in je eigen handen, kansen moet je grijpen. Ook als je denkt het niet te kunnen. Vallen en opstaan! “Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan”. Daar krijg ik uiteindelijk energie van, ook als dit bij mijn collega`s lukt.

Als specialisten in onze markt blijven we leren en ontwikkelen, ik zal daar altijd mijn best voor blijven doen. Bij veranderingen, nieuws en ontwikkelingen bijt ik me erin vast, zodat ik mijn collega weer kan helpen bij het uitbreiden van hun specialisme. Door deze specialisme zorgen we ervoor dat onze kandidaten een geweldige stap in hun carrière kunnen maken, door ze te helpen aan de ideale baan.
Neem met mij contact op als je waardevolle leerstof hebt om ons team mee te versterken!