Rob Horneman

Directeur

Eenvoudig gezegd geef ik leiding aan de organisatie. Daar valt onder het bewaken van de Westmore missie en visie en ervoor zorgen dat ieder individu binnen het Westmore team zijn of haar doelen realiseert.

Over mijzelf:

Vanzelfsprekend heb ik een passie voor het vak ondernemerschap. Naast het zakelijke leven zijn er vanzelfsprekend meer activiteiten waar ik mijn energie en plezier uit haal.

 Zo zijn mijn hobby’s bijvoorbeeld koken en sporten. Ik vind het heerlijk om te koken voor grote groepen vrienden en kennissen. Daarnaast vind ik het ook heel erg leuk om dingen met mijn gezin en vrienden te doen.

Ik ben vanaf mijn 30e ondernemer en dit is mijn derde onderneming, de rode draad van mijn activiteiten is altijd het snijvlak van mensen, commercie, processen en techniek. 

In 2015 ben ik Westmore gestart. Ik ben hiermee begonnen omdat ik het leuk vond om iets van scratch op te starten. Dat vind ik echt het allerleukste wat er is. Iets wat er nog niet is en iets nieuws te bouwen. Eigenlijk ben ik ook megatrots op wat er nu staat.

Mijn doel voor Westmore is dat ik het een van de beste clubs wil maken. En als je kijkt naar onze missie is dat techneuten helpen aan de volgende stap in hun technische loopbaan. In de basis is dat ook wat ik heel erg gaaf vind. Als ik mensen kan helpen om een stap in hun leven te maken, waarbij ze echt het gevoel hebben dat ze op hun plek zitten en echt naar hun zin hebben.

Wat ik zelf interessant vind en waar ik mijn energie uit haal is om het zo slim mogelijk te doen. Ik geloof heel erg in organisaties die met heel weinig energie heel veel voor elkaar krijgen. Een voorbeeld voor mij is AFAS software. Die hebben meer dan 700 man personeel en 1 HR medewerker. Dan denk ik van, dat hebben ze heel slim gedaan. Want ze worden wel als beste werkgever van Nederland op het lijstje gezet, maar blijkbaar komt dat niet, omdat er 40 man op HR zitten. Dat vind ik inspirerend. 

Waar kan ik je bij helpen?

Als je een probleem hebt, wat niemand opgelost krijgt, dan moet je mij bellen. Dit geldt eigenlijk op alle vlakken. Ik ben op mijn best als je mij een onmogelijk probleem geeft. Ik ben zowel goed op het gebied van personeel, personeelsinzet, economie en techniek. Dus als je een keer met mij wil brainstormen over hoe je je bedrijf kan verbeteren, dan kom ik graag in gesprek!

Scroll naar boven