Rob Jonkergouw

Rob Jonkergouw Westmore

Als accountmanager ben ik eigenlijk de peoplemanager voor kandidaten die via Westmore aan het werk zijn bij mijn klanten. Voor vragen, opmerkingen of raad kunnen zij bij mij terecht en probeer ik hen te helpen waar nodig. Daarnaast heb ik regelmatig telefonisch of face-2-face gesprekken met de verschillende managers en teamleiders van mijn klanten. Dit om precies te weten wat er speelt op de werkvloer, waar zij tegenaan lopen en waar hun behoefte ligt in nieuw personeel! Ook heb ik dagelijkst contact met bestaande én nieuwe klanten om ze te helpen met hun personeelswerving.

Sinds mijn 5e voetbal ik al, waar ik vanaf mijn 15e al in het 1e team speelde. Later is de sportschool er nog bijgekomen wat uitmondde in op het podium staan in een zwembroekje in de Mens Athletic Physique klasse. 

Mijn 1e echte baan was bij EMI Records, de cd-fabriek in Uden. Waar ik begon als spuitgietmachine-operator. Binnen een korte periode werd ik assistent productieplanner, toen productieplanner en uiteindelijk teamleader over de complete Moulding afdeling. Waar ik op 22-jarige leeftijd verantwoordelijk was voor 30 werkende met de leeftijd van mijn ouders. Hierna ben ik gaan werken bij een Internationaal verhuisbedrijf. Waar ik begon als verhuizer en de laatste 5 jaar in plaats van het werk uit te voeren nu het werk binnen moest halen. Dit ging mij erg goed af, ook doordat ik echt de kennis had van verhuisprocessen. 

Vanaf 2022 ben ik werkzaam bij Westmore, waar het mijn doel is om zoveel mogelijk techneuten te helpen bij het vinden van de juiste baan. Dit krijg ik voor elkaar door met oprechte interesse naar je te luisteren en samen te kijken waar je jouw persoonlijke doelen en ambities kan realiseren. Eind dit jaar ga ik doorgroeien naar de functie van Accountmanager om wellicht binnen 5 jaar een eigen Westmore vestiging in Rotterdam te starten. Dit zijn indirect ook dingen waar ik mijn plezier uithaal. Groeien als persoon en als succesvol ondernemer!

Mijn kracht ligt in het connecten met zowel kandidaten als contactpersonen. Zelfs in mijn vakanties en in de avond sta ik voor klanten en techneuten klaar om vragen te beantwoorden, zodat men weet waar ze aan toe zijn. Door snel in te kunnen schatten waar de behoefte ligt en het altijd door willen pakken kan ik je uitstekend helpen om de juiste persoon te vinden voor de juiste functie!

“Wanneer ik water inschenk dan schenk ik tot net over het randje, omdat ik altijd 110% geef voor waar ik gepassioneerd in ben.