Rowan Rosmalen

Als content marketeer houd ik me vooral bezig met het maken en bedenken van content. Dus dat kan zijn mails uitsturen naar de klant en kandidaat, maar ook foto’s en video’s plaatsen op social media. Samen met Jim ben ik verantwoordelijk voor alle marketing binnen Westmore.

Mijn hobby’s zijn ontzettend breed. Ik ben gek op reizen en om actief bezig te zijn, maar ook om veel te ontdekken. Het liefst ga ik minimaal twee keer per jaar op vakantie en reis ik heel de wereld rond. Ook ben ik fotograaf en dit is ook mijn grote passie. Ik houd ervan om momenten vast te kunnen leggen en gave bestemmingen. Ik werk dus ook parttime voor Westmore en ernaast heb ik mijn eigen bedrijf als fotograaf.

Verder doe ik aan fitness, speel ik ukelele, ben ik gek op muziek, doe ik graag leuke dingen met vrienden, bezoek ik veel festivals en ga ik regelmatig op stap.

Dit is mijn eerste “echte” baan. Hiervoor heb ik heel veel bijbaantjes gehad en heb fotografie gestudeerd. Ik ben werkzaam bij Westmore sinds augustus 2022. Mijn doel bij Westmore is om zoveel mogelijk naamsbekendheid te krijgen en ook ontzettend te groeien. Dit natuurlijk ook via onze social kanalen en om ons verhaal en bedrijfscultuur zo goed mogelijk op de markt te zetten. Ik vind het heel gaaf als wij door middel van onze marketing kanalen nieuwe kandidaten koppelen aan voor hun nieuwe bedrijven en andersom.

Ik haal plezier en energie uit mijn werk als ik creatief bezig kan zijn en nieuwe ideeën kan bedenken. Creatief bezig zijn doe ik het liefste en dan voelt het voor mij ook niet alsof ik aan het werk ben. Vooral het bedenken en maken van content vind ik ontzettend leuk om te doen!

Mij kan je benaderen als je wilt brainstormen over nieuwe ideeën op het creatieve gebied.  Vanwege mijn achtergrond ben ik sterk in het ontwerpen en het visualiseren, waarmee je echt het verschil kan maken!