Sytse Roelevink

Commercieel Intercedent

Ben je toe aan wat nieuws? Ik help je graag! In een persoonlijk intakegesprek bespreken we welke functie het beste bij jou past, zodat jij in je droom functie kan starten bij de werkgever waar jij kunt groeien als persoon. Daar doe ik mijn best voor!

Over mijzelf:

Qua interesses is het eigenlijk altijd muziek geweest. Sinds mijn 7e ben ik al heel actief muzikant. Ik heb in een band gespeeld waarvan de muziek ook is uitgebracht bij hele toffe labels en hebben we door heel Europa getourd. Dat zag ik toen ook echt als mijn echte baan, de rest was meer voor ernaast. Door corona heb ik niet veel kunnen doen, waardoor ik nu voornamelijk veel in de studio speel.

Nu haal ik mijn energie uit het contact met mensen! Of dit nou contact is met de klant of met de kandidaten, dat maakt me niet zoveel uit, zolang ik ze maar kan helpen.
Ik vind het gaaf om samen iets heel tofs neer te zetten. Zowel toffe projecten met een klant of een kandidaat goed leren kennen en dan bij een baan te plaatsen waar diegene heel erg blij van word en ook met plezier naar z’n werk gaat. Bij kunnen en mogen dragen in deze omschakeling vind ik erg gaaf!

Waar kan ik je bij helpen?

Als recruiter heb ik een erg goed beeld over de hoeveelheid vacatures en ik kan goed kijken wat goed bij jou als persoon zou passen. In een persoonlijk gesprek bespreken we natuurlijk jouw ervaring, maar kijken we ook naar jouw ambities die je ook in andere vakgebieden zou kunnen waarmaken! Zo kijken we juist verder naar wat er in zit en er misschien nóg niet uit is gekomen. Wil jij weten wat de technische markt jou allemaal te bieden heeft? Plan dan een afspraak met me in!

Scroll naar boven