Werkwijze Westmore

De Westmore werkwijze

Nu we elkaar hebben leren kennen is het voor ons de tijd om voor jou aan de slag te gaan. Voor jou is het namelijk wel zo prettig om te weten waar je aan toe bent, zodat je precies weet wat je van Westmore kunt verwachten! Onderstaand lees je in 5 stappen wat wij voor jou gaan doen.

Op basis van jouw intakegesprek met een van onze recruiters gaan we als eerst je CV een boost geven. Een goed en duidelijk omschreven CV geeft niet alleen goede indruk, maar laat daarnaast bedrijven ook meteen zien wat jouw kwaliteiten zijn als technisch professional! Dit doen onze recruitment specialisten helemaal gratis voor je, ook niet verkeerd.

Het opmaken van jouw nieuwe CV duurt doorgaans twee werkdagen en deze zal je per e-mail van ons ontvangen zodra deze klaar is.

Nu jouw CV helemaal up-to-date is stellen we je voor aan het bedrijf (of bedrijven) op de vacature die past bij jouw kennis, ambities en ervaring. Dit communiceren we natuurlijk het liefste telefonisch, dat is wel zo persoonlijk. In het geval dat we je niet te pakken krijgen sturen we altijd een e-mail, dus houd ook je inbox in de gaten!

Je krijgt uiterlijk om de vijf werkdagen een update vanuit jouw contactpersoon binnen Westmore betreft de stand van zaken, zodat je op de hoogte bent van wat er speelt.

Is het bedrijf van de vacature overtuigd dat jouw kwaliteiten goed bij het profiel passen van de kandidaat die ze zoeken? Top! Dan willen ze je graag in persoon beter leren kennen om te zien of er een wederzijdse klik is. Samen schieten we een afspraak in voor je 1e kennismakingsgesprek bij het bedrijf.

Je ontvangt voor het gesprek plaatsvindt van ons een bevestigingsmail met daarin de details van de afspraak en daarnaast handige tips & tricks hoe je jezelf goed kunt voorbereiden.
Zo zorgen we er samen voor dat je vol overtuiging en goed voorbereid het gesprek in gaat!

Wij zijn ook reuze benieuwd hoe je gesprek verlopen is, dus bel na het gesprek even even met je contactpersoon binnen Westmore om te laten weten hoe het gegaan is!
Direct na je gesprek bellen wij met het bedrijf om het resultaat te bespreken. We informeren je over het resultaat zodra we dit weten, je kunt in ieder geval binnen vijf werkdagen een reactie verwachten.

Zijn zowel jij als het bedrijf er van overtuigd dat je goed past bij de functie? Dan krijg je een uitnodiging voor een 2e gesprek om de details te bespreken (over bijvoorbeeld je contract).
Net als bij het 1e gesprek schieten we samen de afspraak in en krijg je per e-mail de afspraakbevestiging toegestuurd.

Net als bij het 1e gesprek nemen we direct na je gesprek contact op met het bedrijf en nemen we zo snel mogelijk contact met je op om het resultaat te bespreken.
Als het ze niet direct een concreet antwoord hebben kun je alsnog binnen vijf werkdagen een reactie vanuit je contactpersoon verwachten.

Van harte gefeliciteerd met je nieuwe job! In je eerste jaar zal je via Westmore in dienst zijn bij WePayPeople. Wij zijn dus ook jouw aanspreekpunt, regelen je verloning en staan voor je klaar wanneer je vragen hebt. Je krijgt ook hier per e-mail tot in de puntjes uitgelegd met welk portaal we werken en wat jouw inloggegevens zijn, zodat alles van een leien dakje gaat.

Daarnaast krijg je als werknemer bij Westmore óók exclusieve toegang tot onze acties, waar je door mensen bij ons aan te brengen hele gave artikelen kunt verdienen met een winkelwaarde tot € 500,-.

Je kunt voor vragen altijd terecht bij jouw contactpersoon binnen Westmore, daarnaast nemen we maandelijks contact met je op om te bespreken hoe het gaat, of je graag je kennis wilt verbreden door middel van cursussen, opleidingen, enzovoort.