Marketing is de afdeling binnen Westmore die verantwoordelijk is voor communicatie, branding, leadgeneratie en alles wat te maken heeft met de uitstraling van Westmore.

Een aanzienlijk deel van ons succes is te danken aan de inspanningen van onze marketeers, en we zijn er trots op. Maar wat doen we eigenlijk concreet op de marketingafdeling?

Marketing zorgt ervoor dat Westmore dagelijks nieuwe leads aantrekt. Binnen Westmore worden leads gedefinieerd als kandidaten die willen worden bemiddeld naar de volgende stap in hun technische carrière, evenals potentiële opdrachtgevers die op zoek zijn naar nieuwe collega’s om de doelstellingen van hun organisatie te realiseren.

Onze website speelt hierbij een centrale rol, en het is de verantwoordelijkheid van marketing om ervoor te zorgen dat deze optimaal functioneert, zodat bezoekers op de website zo goed mogelijk worden omgezet in waardevolle leads. Onze website is gebouwd in WordPress, en uiteraard wordt al het verkeer geanalyseerd om de website verder te optimaliseren en de conversie te verbeteren.

Met (recruitment) marketing automation zorgen we ervoor dat onze leads warm worden gehouden. We maken gebruik van e-mailmarketing, social media-posts en campagnes op verschillende platforms.

Dit vertaalt zich binnen marketing naar verschillende taken die essentieel zijn voor een goede samenwerking. Hier zijn er een paar:

  1. Techniek: zit onze website goed in elkaar en gebruiken we onze andere tools op de juiste manier voor optimale resultaten (recruitmentmarketing, SEO, SEA, website-analyse, enzovoort)?
  2. Vormgeving: sluiten onze uitingen goed aan bij de doelgroep en nodigen ze bezoekers uit om verder te kijken?
  3. Inhoud: spreekt de boodschap aan en ondersteunt deze de missie en doelstellingen van de organisatie?

Om dit alles te realiseren, werken we bij Marketing met collega’s die uitblinken in hun vakgebied en gedreven zijn om resultaten te behalen.

Heb je ervaring als marketeer of wil je het vak bij ons leren? Dan nodigen we je van harte uit om eens te komen praten en te kijken of we bij elkaar passen. Samen zullen we bepalen waar jouw ambities liggen en of we een passende rol binnen Marketing hebben.

Bij ons is marketing ontzettend belangrijk, maar we zijn geen multinational. Je zult je thuisvoelen in een klein team waarin we samen streven naar het beste resultaat.

Waar letten wij op?

  1. Marketing is het vak waar jij blij van wordt.
  2. Je bent praktisch ingesteld en doelgericht, en je pakt gemakkelijk nieuwe activiteiten op.
  3. Je hebt de ambitie om je verder te specialiseren in een van de kerntaken.

Westmore heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren, en marketing draagt daar in hoge mate aan bij. Als je wilt bespreken of er een passende rol voor jou is binnen ons bedrijf, ben je van harte welkom