Bring a friend actievoorwaarden

Op deze pagina vind je de voorwaarden en spelregels van de ‘Westmore Bring a friend actie. Als Ambassadeur vinden we het geweldig als je ons aanbeveelt aan anderen, daar willen we je graag goed voor belonen met een shoptegoed van € 500,- als deze persoon via ons aan het werk gaat. Dit zijn de spelregels die van toepassing zijn als je meedoet:

 1. Ten eerste: deelname aan de Bring a friend actie is natuurlijk gratis! Deelname vindt plaats wanneer je het actie formulier hebt ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens.
 2. Bij deelname aan de actie is het natuurlijk wel zo prettig dat je correcte, actuele, complete en relevante informatie met ons deelt. 
 3. Wanneer de door jou voorgedragen persoon een fulltime maand (173 uur) in dienst is bij Westmore kom je in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau of waardebon t.w.v. € 500,-
 4. Je kunt onbeperkt deelnemen aan deze actie. We zijn wel verplicht om de waarde in geld van het cadeau door te geven aan de belastingdienst als netto loon buiten dienstverband. Of en in hoeverre dit fiscale consequenties heeft voor de ontvanger van het cadeau kunnen wij niet bepalen. 
 5. De maximale doorlooptijd tussen aanbrengen van de kandidaat en de startdatum van de kandidaat is 6 maanden. Als er meer dan 6 maanden tussen het aanbrengen van de kandidaat en de startdatum zit kom je niet meer in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau of waardebon. Je zal dan opnieuw iemand bij ons voor moeten leggen voor een van onze vacatures.
 6. Het is vereist dat je bij ons actief in dienst bent om recht te hebben op je cadeau / shoptegoed. Alleen jij, die de persoon voorstelt, komt in aanmerking voor de beloning.
 7. Indien de door jou voorgedragen persoon al bekend is in onze kandidaat database, kom je niet in aanmerking voor deze actie.
 8. Cadeaus zijn niet inwisselbaar voor geld of in te dienen bij een andere partij, indien daar geen toestemming voor gegeven is.
 9. Wanneer het door jou gekozen cadeau uit voorraad is, zal een soortgelijk cadeau gekozen worden of indien de ontvanger dit aangeeft bestellen wanneer deze weer op voorraad is.
 10. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen worden, vanzelfsprekend, niet gedeeld met derde partijen.  
 11. Westmore kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaand informeren, de actievoorwaarden én cadeauartikelen gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen. Behalve als dit tot nadeel van jou als deelnemer leidt. 
 12. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met WestmoreLakerstraat 595613 EP Eindhoven, telefoon +31 (0)85 40 117 40 of stuur een e-mail naar info@westmore.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie! 

Klik hier om terug naar de actiepagina te gaan.

Scroll naar boven