Bring a friend actievoorwaarden

Voorwaarden 'Bring a friend' actie

Welkom bij de voorwaarden en spelregels van de ‘Westmore Bring a friend actie! Met deze actie willen wij mensen de mogelijkheid geven om geweldige cadeaus te ontvangen door een vriend, vriendin, kennis of familielid bij ons voor te dragen. Zoals bij alle acties hebben we een aantal spelregels die van toepassing zijn als je meedoet:

 1. Deelname aan de ‘Westmore Bring a friend actie is gratis! Deelname vindt plaats wanneer je het actie formulier hebt ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens.
 2. Bij deelname aan de actie is het natuurlijk wel zo makkelijk en prettig dat je correcte, actuele, complete en relevante informatie met ons deelt. 
 3. Wanneer de door jou voorgedragen persoon een fulltime maand (173 uur) in dienst is bij Westmore kom je in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau. 
 4. Je kunt onbeperkt deelnemen aan deze actie. We zijn wel verplicht om de waarde in geld van het cadeau door te geven aan de belastingdienst als netto loon buiten dienstverband. Of en in hoeverre dit fiscale consequenties heeft voor de ontvanger van het cadeau kunnen wij niet bepalen. 
 5. Deze actie loopt tot eind december 2023, in het nieuwe jaar zal de selectie een update krijgen. Je hebt dus genoeg tijd om een van de cadeaus te winnen die op de actiepagina staan! Kandidaten die zijn aangebracht vóór de boven aangegeven einddatum tellen mee voor de actie, ook als deze niet in december starten.
 6. De maximale doorlooptijd tussen aanbrengen van de kandidaat en de startdatum van de kandidaat is 6 maanden. Als er meer dan 6 maanden tussen het aanbrengen van de kandidaat en de startdatum zit kom je niet meer in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau. Je zal dan opnieuw iemand bij ons voor moeten leggen voor een van onze vacatures.
 7. Om deel te mogen nemen aan deze actie moet je een minimumleeftijd hebben van 18 jaar.
 8. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. 
 9. Alléén de kandidaat die de contactpersoon aan ons voorgedragen heeft komt in aanmerking voor een cadeau, dus niet beide personen. De persoon die bij ons in dienst komt kan vervolgens zelf deelnemen aan deze actie door zelf iemand voor te dragen. 
 10. Indien de door jou voorgedragen persoon al in onze kandidaat database bekend is kom je niet in aanmerking voor deze actie.
 11. Cadeaus zijn niet inwisselbaar voor geld of andere goederen buiten de aangegeven cadeauartikelen.
 12. Wanneer het door jou gekozen cadeau uit voorraad is, zal een soortgelijk cadeau gekozen worden of indien de ontvanger dit aangeeft bestellen wanneer deze weer op voorraad is.
 13. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen worden, vanzelfsprekend, niet gedeeld met derde partijen.  
 14. Na deelname aan de actie zal je de nieuwsbrief van Westmore ontvangen met interessante nieuwe vacatures, nieuws en updates afgestemd op jouw profiel. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail. 
 15. Westmore kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaand informeren, de actievoorwaarden én cadeauartikelen gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen. Behalve als dit tot nadeel van de deelnemer leidt. 

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met WestmoreLakerstraat 595613 EP Eindhoven, telefoon +31 (0)85 40 117 40
of stuur een e-mail naar marketing@westmore.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie! 

Klik hier om terug naar de actiepagina te gaan.