Bring a friend actievoorwaarden

Voorwaarden 'Bring a friend' actie

Welkom bij de voorwaarden en spelregels van de ‘Westmore Bring a friend actie! Met deze actie willen wij de mensen die bij ons in dienst zijn of de mensen die in ons kandidatenbestand zijn geregistreerd, de mogelijkheid geven om geweldige cadeaus te ontvangen door een vriend/vriendin bij ons aan te dragen. Zoals bij alle acties hebben we ook een aantal spelregels die van toepassing zijn als je meedoet:

 1. Deelname aan de ‘Westmore Bring a friend actie is geheel gratis! Deelname vindt plaats wanneer je het actie formulier hebt ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens.
 2. Bij deelname aan de actie is het natuurlijk wel zo makkelijk en prettig dat je correcte, actuele, complete en relevante informatie met ons deelt. 
 3. Wanneer de door jou voorgedragen contactpersoon een fulltime maand (173 uur) in dienst is bij Westmore kom je in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau. 
 4. Je kan onbeperkt deelnemen aan deze actie. We zijn wel verplicht om de waarde in geld van het cadeau door te geven aan de belastingdienst als netto loon buiten dienstverband. Of en in hoeverre dit fiscale consequenties heeft voor de ontvanger van de bonusartikelen kunnen wij niet bepalen. 
 5. Deze actie loopt tot eind december 2019. Je hebt dus genoeg tijd om een van de prachtige cadeaus te winnen! Kandidaten die zijn aangebracht vóór de boven aangegeven einddatum tellen mee voor de actie, ook als deze niet in december starten.
 6. De maximale doorlooptijd tussen aanbrengen van de kandidaat en de startdatum van de kandidaat is 6 maanden. Als er meer dan 6 maanden tussen het aanbrengen van de kandidaat en de startdatum zit kom je niet meer in aanmerking voor het door jou geselecteerde cadeau.
 7. Om deel te mogen nemen aan deze actie moet je een minimumleeftijd hebben van 18 jaar. 
 8. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname. 
 9. Alléén de kandidaat die de contactpersoon aan ons voorgedragen heeft komt in aanmerking voor de prijs, dus niet beide personen. De persoon die bij ons in dienst komt kan vervolgens zelf deelnemen aan deze actie. 
 10. Cadeaus zijn niet inwisselbaar voor geld óf andere goederen buiten de aangegeven cadeauartikelen.
 11. Wanneer het door jou gekozen cadeau uit voorraad is, zal een soortgelijk cadeau gekozen worden. 
 12. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen worden, vanzelfsprekend, niet gedeeld met derde partijen.  
 13. Na deelname aan de actie zal je de nieuwsbrief van Westmore ontvangen met interessante nieuwe vacatures, nieuws en updates afgestemd op jouw profiel. Je kunt natuurlijk altijd aangeven dat je deze e-mails niet meer wilt ontvangen, door op de afmeldlink te klikken in de desbetreffende e-mail. 
 14. Westmore kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaand informeren, de actievoorwaarden én cadeauartikelen gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen. Behalve als dit tot nadeel van de deelnemer leidt. 

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met WestmoreLakerstraat 595613 EP Eindhoven, telefoon +31 (0)85 40 117 40 of e-mail marketing@westmore.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie! 

Klik hier om terug naar de actiepagina te gaan.