aan de slag als onderhoudsmonteur bij CBRE

 

  Aan de slag voor het grootste vastgoed bedrijf ter wereld

CBRE Global Workplace Solutions is wereldwijd markleider in geïntegreerd technisch, facilitair, vastgoed- én projectmanagement. Sinds 1973 zijn zij ook actief in Nederland en geven hier advies aan verschillende bedrijven over vastgoedzaken en zorgen zij voor het onderhoud hiervan. Om dit onderhoud uit te voeren, zijn zij op zoek naar handige mensen die graag willen groeien als onderhoudmonteur!

 

  Hoe handig ben jij?

Voor CBRE zoeken wij iemand die graag bezig is met technische taken en hier ook erg handig in is! Dit kunnen allerlei zaken zijn zoals de versnelling van je fiets repareren, olie vervangen van je auto of een nieuwe keuken plaatsen bij vrienden.

Je begint in deze functie als trainee. Dit betekent dat je gaat meelopen met ervaren collega’s en je alle vakgebieden gaat leren kennen en begint met ondersteunende werkzaamheden van de ervaren collega’s. Na verloop van tijd weet je daardoor wat je het meeste aanspreekt en kan je je verder specialiseren in een vakgebied. De functie is in dagdienst maar af en toe moet je wel oproepdiensten draaien als dat noodzakelijk is. 

 

  Meer weten en solliciteren?

Scroll naar boven