Vacatures

  Vind jouw droombaan!

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Staat jouw volgende technische baan niet tussen onze vacatures? Stuur ons jouw cv in een open sollicitatie en dan bespreken we graag met jou de mogelijkheden voor jouw carrière.

Internationaal allround servicemonteur

Ben jij een monteur met een passie voor het machinebouw? Heb je oog voor detail en een drive om vanuit nul volledig machine op te bouwen? Dan is deze vacature iets voor jou!

SMD Operator | 3 Ploegendienst

Werk jij graag in team verband en lijkt het je gaaf om door te groeien binnen een technische en moderne werkomgeving? Lees verder en ontdek of deze baan als SMD Operator in Son & Breugel bij jou past!

Kabelmonteur Grade 2 | Dagdienst

Lijkt het jou leuk en uitdagend om (complexe) kabels te assembleren binnen een hightech omgeving in een Semi-Cleanroom? Zou je daarnaast graag door willen groeien naar de functie als Proto Monteur? Ontdek dan meteen of deze vacature bij jou past!

Teamlead Paneel en Cabinettenbouw

Ben jij als Elektromonteur in de machinebouw toe aan je volgende carrièrestap? Wil je in de Champignon League van de schakelkasten (panelen) motoren en sensoren spelen? Een team van 5 collega E-monteurs aansturen past in jouw straatje? Lees nu verder..

Cleanroom Assembly Mechanic | 2-shifts

Are you interested in building various gas and piping systems? Would you like to work in the hightech industry? You might be the person we’re looking for!

Samensteller/Lasser TIG (RVS) | Dagdienst

Als TIG-lasser werk jij toch graag met RVS? In een leuk maar hardwerkend team de mooiste machines voor de food-industrie maken staat jou aan? Op verjaardagen kunnen vertellen dat al het lekkers op tafel mogelijk is gemaakt dankzij jou? Lees dan nu verder. Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Assemblage Monteur Prototype | 2 Ploegen

Wil jij doorgroeien naar een rol als Protobouwer en wil je naast een uitstekend salaris (tot € 4.300,-) de kans krijgen om jezelf te specialiseren in het bouwen van Prototypes voor klanten binnen de Halfgeleider industrie! Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Assembly Mechanic Prototypes | 2-shifts

Would you like the opportunity to specialize in building prototypes for clients within the Semiconductor industry? Would you like to develop yourself into roles like Test & Repair Analyst, paving the way for a top career in the Semiconductor industry? You might be the person we’re looking for!

Tester | 2 ploegen

Op zoek naar een stap vooruit als ervaren Assemblagemonteur binnen de Halfgeleider industrie? Vind je het leuk om technische problemen op te sporen en op te lossen? Dan ben jij de persoon die we zoeken!

Tester | 2 shifts

Do you have experience testing and repairing electronic products? Are you looking for the job where you can develop further as a tester? Then you might be the person we’re looking for!

Scroll naar boven