Revisie Monteur – Hapert

Direct contact?

Bozena van Ham

Direct contact?

Bozena van Ham

Introductie

Ben jij een ervaren monteur met een passie voor het reviseren van machines? Heb je oog voor detail en een drive om verouderde machines weer nieuw leven in te blazen? Dan is deze vacature iets voor jou!

Organisatie

Vind je het een lastige opgave om er achter te komen welke van alle vacatures die je tot nu toe gelezen hebt het beste bij je past? Wij begrijpen je volledig en helpen daarom graag om de technische baan te vinden die aansluit bij jouw wensen: op het gebied van arbeidsvoorwaarden, werkomgeving en functie-inhoud. Om dit voor elkaar te krijgen leren we je graag eerst beter kennen. Zo weet je ten eerste wat je van ons kunt verwachten en dan weten wij meteen waar je naar op zoek bent. Vind je dit een interessante vacature? Dan nemen we deze graag met je door, samen met soortgelijke beschikbare banen die passen bij wat jij wil, want het is natuurlijk altijd fijn om opties te hebben.

Samen vinden we de technische baan die het beste bij jou past!

Functie

Als revisiemonteur speel je een cruciale rol in het nieuw leven inblazen van verouderde machines. Je begint met een grondige analyse van de machine, waarbij je nauwkeurig de staat beoordeelt, slijtage opspoort en bepaalt welke onderdelen aan vervanging toe zijn. Met jouw grote technische kennis transformeer je deze oude machines, zodat ze na revisie weer aan de hoogste kwaliteitsnormen voldoen.

Maar je werk gaat verder dan alleen reviseren. Je test en verfijnt de machines uitgebreid om ervoor te zorgen dat ze perfect functioneren en voldoen aan alle gestelde eisen. Dit doe je in nauwe samenwerking met een team van ervaren elektro- en mechanische monteurs en ingenieurs. Samen lossen jullie complexe problemen op en brengen innovatieve verbeteringen aan, maar je betrokkenheid stopt niet in de werkplaats. Na de revisie ben je ook verantwoordelijk voor de installatie van de machines bij klanten, vaak ook op internationale locaties. Dit betekent dat je de wereld over reist om ervoor te zorgen dat de machines optimaal presteren in hun nieuwe omgeving. Dit zal ongeveer 2 a 3 keer per jaar zijn 1 a 2 weken per bezoek. Kortom, als revisiemonteur heb je een dynamische en afwisselende baan waarin geen dag hetzelfde is. Je combineert technische vaardigheid met probleemoplossend vermogen en draagt bij aan het succes van internationale projecten.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde MBO-opleiding (minimaal op niveau 3), bij voorkeur in mechatronica of een vergelijkbare richting
 • Je beschikt over ervaring als revisiemonteur of in een soortgelijke functie binnen de machinebouw.
 • Technisch inzicht en de vaardigheid om technische tekeningen te lezen zijn voor jou vanzelfsprekend.
 • Je werkt zelfstandig en nauwkeurig, met een scherp oog voor kwaliteit.
 • Je bent oplossingsgericht en functioneert goed in een team.
 • Je bent bereid om 2 a 3 keer per jaar (niet elke jaar) 1 a 2 weken per keer internationaal te gaan reizen
 • Daarnaast heb je een sterke affiniteit met machinebouw en de motivatie om jezelf voortdurend te blijven ontwikkelen

Aanbod

 • Een marktconform bruto start salaris
 • 8% vakantietoeslag
 • Reiskostenvergoeding vanaf 10km t/m 40km enkel van 0,23 per km
 • 25 vakantiedagen
 • 13 Adv-dagen (of toeslag)
 • Goede pensioen plus regeling
 • Een fijne werkomgeving met leuke collega’s en veel vrijheid voor eigen initiatieven
 • Ruimte voor persoonlijke ontwikkeling én goede doorgroeimogelijkheden

Solliciteer direct!

Persoonsgegevens

PDF, DOC, DOCX (max 2 MB)

Contactgegevens

Vragen?

Neem vrijblijvend contact op voor al je vragen en suggesties.

Reistijd:

Bereken...

Relevante vacatures

Machinebouwer

Scroll naar boven