Bozena van Ham

Accountmanager

Mijn kracht is luisteren, uitzoeken en regelen!  Als je onder mijn “hoede” komt dan zorg ik dat alles goed geregeld en duidelijk is! Of je nu een klant bent of een medewerker. Met één doel: u tevreden = wij tevreden! 

Over mijzelf:

Simpel gezegd zorg ik er voor dat onze klanten en medewerkers tevreden zijn! Dit door de juiste match te vinden en het gehele operationele proces te bewaken vanaf de start tot aan het einde. Onze samenwerking bekroon ik het liefste met een vaste baan en contract bij de opdrachtgever!   

Noem mij gerust een sportief type, maar ook een Bourgondiër (wat helaas soms de oorzaak is van te veel calorieën per dag). Ruim 20 jaar speel ik met plezier competitief badminton, wat ik nog steeds een super leuk spel vind. Lekker eten, borrelen met familie, vrienden, even weg achter op de motor, of wandelen in de natuur. Ook word ik vaak de “Poolse” bouwvakker genoemd. Dit komt doordat we alweer ons 3e huis hebben verbouwd/aangebouwd, waar ik gewoon een muur sta te metselen of buiten een raam te schilderen op 8 meter hoogte!  

Toch ben ik een typisch voorbeeld voor een arbeidsmigrant. Na mijn afgeronde technische MBO4 opleiding ben ik eind jaren 90 naar Nederland gekomen om “even” geld te verdienen… Inmiddels zijn we 25 jaar verder en ben ik een man (nog steeds dezelfde), 2 kinderen en kat rijker! 

Met veel plezier heb ik 9 jaar in de productie van printplaten gewerkt bij Neways. In 2008 ben ik overgestapt naar de arbeidsbemiddeling. Hier heb ik heel veel technische kennis, commerciële ervaring en een tof netwerk opgebouwd. Ook heb ik de veranderingen in de wet en regelgeving door alle jaren gevolgd en interessant gevonden. Daarnaast heb ik geleerd dat luisteren belangrijker is dan praten, hoewel ik ook weet dat heel veel mensen hier anders over denken!  

Ik werk bij Westmore sinds 1 april 2018 (geen grapje). Nog steeds haal ik veel energie uit als onze klanten en medewerkers ons vertrouwen en overtuigd zijn dat alles goed geregeld is en bij ons in goede handen zijn.

Waar kan ik je bij helpen?

Mijn kracht is luisteren, uitzoeken en regelen!  Als je onder mijn “hoede” komt dan zorg ik dat alles goed geregeld duidelijk is! Of je een klant bent of een medewerker! Met één doel: jij tevreden = wij tevreden! Kan ik je helpen om een vliegende start te maken in de techniek? Plan dan gerust een afspraak met me in!

Scroll naar boven