Op deze pagina vind je de voorwaarden en spelregels van de ‘Westmore tell a friend actie. Als Ambassadeur vinden we het geweldig als je ons aanbeveelt aan anderen, daar willen we je graag voor belonen met een shoptegoed van € 50,- als deze persoon via ons aan het werk gaat. Dit zijn de spelregels die van toepassing zijn als je meedoet:

  1. Ten eerste: deelname aan de tell a friend actie is natuurlijk gratis! Deelname vindt plaats wanneer je het actie formulier hebt ingevuld met de gevraagde persoonlijke gegevens.
  2. Bij deelname aan de actie is het natuurlijk wel zo prettig dat je correcte, actuele, complete en relevante informatie met ons deelt. 
  3. Wanneer de door jou voorgedragen persoon een fulltime maand (173 uur) in dienst is bij Westmore kom je in aanmerking voor de waardebon t.w.v. € 50,-. Ben je wel actief bij ons in dienst? Dan verhogen we dit bedrag naar € 500,-.
  4. De maximale doorlooptijd tussen aanbrengen van de kandidaat en de startdatum van de kandidaat is 6 maanden. Als er meer dan 6 maanden tussen het aanbrengen van de kandidaat en de startdatum zit kom je niet meer in aanmerking voor de waardebon. Je zal dan opnieuw iemand bij ons voor moeten leggen voor een van onze vacatures.
  5. Je hoeft niet actief in dienst te zijn bij Westmore om recht te hebben op je cadeaubon. Alleen jij, die de persoon voorstelt, komt in aanmerking voor de beloning.
  6. Indien de door jou voorgedragen persoon al bekend is in onze kandidaat database, kom je niet in aanmerking voor deze actie.
  7. Cadeaus zijn niet inwisselbaar voor geld of in te dienen bij een andere partij, indien daar geen toestemming voor gegeven is.
  8. De persoonsgegevens die in het kader van de actie worden verkregen worden, vanzelfsprekend, niet gedeeld met derde partijen.  
  9. Westmore kan, naar eigen inzicht en zonder voorafgaand informeren, de actievoorwaarden én cadeauartikelen gedurende de actielooptijd wijzigen of aanpassen, zonder opgave van reden de actie wijzigen of aanpassen. Behalve als dit tot nadeel van jou als deelnemer leidt. 
  10. Deelnemers die niet voldoen aan bovengenoemde voorwaarden kunnen worden uitgesloten van deelname.

Voor vragen en/of klachten kan contact opgenomen worden met WestmoreLakerstraat 595613 EP Eindhoven, telefoon +31 (0)85 40 117 40 of stuur een e-mail naar marketing@westmore.nl. Je ontvangt binnen 5 werkdagen na ontvangst via e-mail een reactie! 

Scroll naar boven