Vakgebieden

  Detachering voor technici

Westmore is niet zomaar een technisch detacheerder.

Het Westmore team bestaat uit techneuten met veel kennis binnen de techniek en we hebben een groot netwerk in Eindhoven en omstreken. Een nieuwe stap in je carrière moet zorgvuldig gekozen worden en heeft veel impact op je persoonlijke leven.
Jouw loopbaan staat centraal bij Westmore, daarom bieden wij technisch werk aan dat bij jou als techneut past.

We investeren samen in een technische uitdaging waar je trots op bent!

Jouw droombaan als techneut bij Westmore!

Westmore biedt jou een nieuwe uitdaging met zeer goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Hiernaast bieden wij als technisch detacheerder zekerheid en ligt de nadruk op de onderlinge relatie met onze technici. Wij detacheren op zowel mbo–, hbo– en wo–opleidingsniveau voor onze opdrachtgevers. Wij werken binnen de volgende technische specialismen in Eindhoven en omstreken.

Neem gerust een kijkje in ons aanbod

Vind samen met Westmore
passend werk binnen de techniek!

Ben jij toe aan een nieuwe uitdaging in de omgeving Eindhoven? Wij hebben verschillende vacaturs binnen technische vakgebieden beschikbaar of kom vrijblijvend bij ons op gesprek om te bepalen wat bij jou past!

Open sollicitatie voor technisch personeel

Westmore gaat graag samen met jou op zoek naar de juiste technische functie. Staat er op dit moment geen geschikte vacature tussen of wil je hulp bij het vinden van een technisch beroep dat het best bij jou past? Stuur een open sollicitatie en kom vrijblijvend met ons in gesprek!
Scroll naar boven