VOOR BEDRIJVEN

Voor Bedrijven

Personeelsbemiddeling voor technische bedrijven

Westmore, gespecialiseerd in het detacheren van professionals binnen de techniek

Westmore is een detacheringsbureau gericht op technische vakgebieden. Wij bemiddelen technisch specialisten, stafmedewerkers en managers in de technische maakindustrie. Ons team bestaat uit professionals met een technische achtergrond en we werken in de regio Eindhoven, Tilburg, Nijmegen en omstreken.

Voor onze technisch specialisten, stafmedewerkers en technisch managers bent u niet zomaar de volgende technische opdrachtgever. Bij de aanpak van Westmore staat de loopbaan en het profiel van de kandidaat centraal. Dit leidt ertoe dat onze technische professionals samen met onze medewerkers afgewogen keuzes maken, die passen bij hun competenties, ambities en persoonlijkheid. Voordat wij mensen aan u voorstellen, weten we zeker dat zij uitstekend aansluiten bij het profiel waar u naar op zoek bent. Hierdoor weet u dat een professional écht bij uw organisatie past.

Westmore is trots op de technische maakindustrie en dat wij hier een bijdrage aan leveren als technisch detacheerder. Wij zijn in staat de zeer grote groep (verborgen) geïnteresseerden te verleiden én aan ons te binden. Onze medewerkers komen zelf uit de techniek, kennen de wereld van techniek en begrijpen de dilemma’s en barrières die technisch specialisten belemmeren bij het maken van een volgende stap. Onze focus op de individuele loopbaanwensen, beweegt goede techneuten ertoe uiteindelijk toch de volgende stap te maken en hun loopbaan een impuls te geven. Die bewuste keuze zorgt voor een loyale en resultaatgerichte specialist voor uw organisatie die zijn verantwoordelijkheid neemt.

Westmore biedt voor uw vaste personeelsbehoefte een passende oplossing. Westmore detacheert een kandidaat op basis van een zogenoemde deta-vast constructie waarbij
een kandidaat een bepaalde periode in dienst is bij Westmore en na de besproken gewerkte uren kosteloos kan worden overgenomen en daarmee bij u in dienst treed.

Bent u op zoek naar technisch personeel en wilt u samenwerken met een detacheringsbureau dat voor u de best passende technische professionals vindt? Neem dan contact met ons op of maak kennis met ons team!