Het werk als commercieel intercedent

Een grote rol binnen het team van Westmore is die van commercieel intercedent. Maar wat doe je nu precies in deze functie en waarom is dit zo’n mooi beroep? In deze blog lichten we het graag voor je uit.

Persoonlijke Impact en Zichtbaarheid 

Bij een kleinere, gespecialiseerde organisatie zoals Westmore is de persoonlijke impact van elke medewerker op de bedrijfsresultaten vaak directer en zichtbaarder. Je komt direct in contact met de verschillende kandidaten die op zoek zijn naar een baan en begeleid ze persoonlijk in hun werktraject. Dit kan leiden tot een groter gevoel van voldoening en erkenning voor je werk. Wie wil dat nou niet?

Specialistische Focus 

Ieder bedrijf heeft haar specifieke focus, bij Westmore is dat de hightech industrie biedt de kans om diepgaande kennis en expertise op te bouwen in dit specifieke veld. Voor iemand die gepassioneerd is over technologie en innovatie, kan deze specialistische focus aantrekkelijker zijn dan de bredere benadering van een grote, landelijke bemiddelaar. Je leert dan ook echt wat de markt inhoud en het verschillende type werk dat erin te vinden is.

Persoonlijke Ontwikkeling en Groeimogelijkheden 

In een kleiner team zijn de mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en individuele groei vaak talrijker en toegankelijker. Dit zorgt er ook voor dat we een meer op maat gemaakte benadering van carrièreontwikkeling bieden, afgestemd op de individuele sterke punten en ambities van elke medewerker. Dit is niet altijd een specifieke functie maar wel gericht op de inzet en ontwikkeling van jouw persoonlijke kwaliteiten en competenties. Zo kun je jezelf als commercieel intercedent dus ook verder ontwikkelen en bijvoorbeeld ook richting de rol van accountmanager groeien.

Flexibiliteit en Ondernemerschap

Werken bij een kleinere organisatie zoals Westmore kan meer flexibiliteit en ruimte voor ondernemerschap bieden. Medewerkers hebben vaak de vrijheid om nieuwe ideeën te initiëren en uit te voeren, en om direct bij te dragen aan de strategische richting van het bedrijf. Heb jij een gaaf idee om je vacature wat extra in het zonnetje te zetten? Dat kan! Ga in gesprek met onze marketeer en voor je het weet staat het live. Heb je een bedrijf gezien wat wellicht benaderd kan worden voor nieuwe vacatures? Trek je stoute schoenen aan en benader ze. The sky is the limit!

Directe Relaties met Klanten en Kandidaten

Bij Westmore kunnen intercedenten en accountmanagers de kans krijgen om nauwere en meer persoonlijke relaties op te bouwen met zowel klanten als kandidaten. Dit directe contact kan leiden tot diepere inzichten in de behoeften en voorkeuren van beide groepen, wat essentieel is voor succesvolle bemiddeling. 

Enthousiast geworden?

Kiezen voor een carrière bij Westmore als intercedent of accountmanager betekent kiezen voor een omgeving waar je passie voor technologie en innovatie kunt combineren met de mogelijkheid om een significante bijdrage te leveren aan zowel de organisatie als de bredere hightech gemeenschap. 

Spreekt dit je aan en wil je hier een keer over verder praten, neem dan gerust contact op met Rob Horneman of Evert Bergers dan maken we graag een afspraak met je. Wil je direct solliciteren? Bekijk de vacature dan op onze website.

Scroll naar boven